Dan Bilzerian

0
468

37-vuotias Dan Bilzerian ei ujostele paljoa; hän on hyvin valmis näyttämään ponnekasta elåmäntyyliään johon kuuluu paljon bikini-asuisia naisia ja julkkiskavereita.

Dan Bilzerian on ansainnut omaisuutensa lähestulkoon kokonaan pokerin avulla. Hän taidosta kiittää veljeään, joka opetti hänelle pokerinpeluun jo pienenä.

Bilzeran on tunnettu tuhlaajapoikatavoistaan; hän pitää klassisia urheiluautoja harrastuksena ja keräilee niitä. Monet kuvat Danista ovat usein monen kauniin naisen kera. Hän mainitsee itse että on onnistunut kokeilemaan melkein kaikkea mitä hän on halunnut.

Ikuisen naistenmiehen ja pokerinpelaaja Dan Bilzerianin elämä on monesti uutisien arvoista.

Hänellä on jatkuvaa menestystä sosiaalisessa mediassa, viimeisin näistä kuuluu hänen väittämät kryptovaluutasta ja kuinka hän oli onnistunut tienaamaan rahaa niillä ennen suurta arvonmuutosta joka tuli pian myöhemmin. Jotkut väittävät häntä vain yksinkertaisesti onnekkaaksi. Mene ja tiedä.

Pari viikkoa myöhemmin Bilzerian oli taas otsikoissa kun joku oli onnistunut murtautumaan hänen Facebook-tilille ja kirjoittamaan hänen seinälle. Tosin, vierailija kirjoitti seinälle inspiroivia tekstejä, jotka olivat hyvin erilaisia hänen tavallisista bilepainoitteisesta sisällöstä. Aikaisemmin Dan Bilzerian on myös myöntänyt, että hänen Twitter on hakkeroitu aikaisemmin. Ehkäpä hän ei paljoa välitä moisista maallisista statussymboleista, ainakaan niin paljoa, että varmistaisi ja pitäisi pääsyn niihin tarpeeksi salassa.

Sittemmin Bilzerian on ollut uutisissa muun muassa ehdolla mahdollisena julkihahmona eräälle kanadalaiselle lääkeyritykselle.

37-vuotias Dan Bilzerian ei ujostele paljoa ja on valmis näyttämään ponnekasta elåmäntyyliään, johon kuuluu paljon bikini-asuisia naisia ja julkkiskavereita.

Bilzerian uskoo että salaisuus useaan hänen onnistumiseen on asettelu; tarkoituksena on luoda järjestelmä joka toimii ja luo parhaat mahdollisuudet tavoitteen saavuttamiselle, esim. Bilettämiseen ja hauskanpitoon.

Sosiaalinen media tuntuu olevan Dan Bilzerianin valttikortti. Hänellä on noin 19 miljoonaa Instagram-seuraajaa, ja usein puhuu seuraajien määrästä ja vaikutuksesta muihin, kun keskustelun aiheena ovat muut ihmiset. Hänen Instagram-postilla on potentiaalia saavuttaa jopa 187 miljoona ihmistä.

On hieman epäselvää kuinka ja josko Bilzerian valmistui armeijasta, mutta nähtävästi voisi sanoa että hän valmistui sieltä, sillä Bilzerian on valmistunut Floridan yliopistosta liiketalouden ja kriminologian tutkinnon kera.

Bilzerianin muuhun liiketoimintaan kuuluu muun muassa pari eri (tulevaa) pelaamiseen ja veikkaamiseen perustuvaa älypuhelin-appia. Hän kuitenkin vakuuttelee, että raha ei ole häntä motivoinut tähän mennessä, vaan että hän on tehnyt päätöksensä voidakseen myöhemmin “tehdä mitä haluaa”. Bilzeranilla on myös ollut kirjadiili.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti